24/7 bereikbaar

Uw tuin in uitstekende handen
Aanleg en onderhoud
Uitstekende service
Gunstige prijzen

Hoveniersbedrijf in Almere, voor een fraaie tuin!

hovenier AlmereKomt u uit de omgeving van Almere, of uit de stad zelf? Wellicht heeft u dan een
fraaie tuin bij uw woning, of bent u van plan deze in de toekomst aan te leggen. Om u te helpen bij het inrichten van uw tuin of het onderhouden hiervan, staat ons hoveniersbedrijf in Almere voor u klaar! Wekelijks helpen wij huishoudens bij het snoeien van struiken en bomen, het verwijderen van onkruid uit de tuin en bijvoorbeeld het maaien van het gazon. Zo blijft uw tuin er gelikt uitzien en heeft u zelf geen omkijken meer naar deze vaak tijdrovende en niet geliefde klusjes! Het is aan u om te bepalen hoe vaak u uw tuin door ons hoveniersbedrijf wilt laten onderhouden.

Een nieuwe tuin inrichten

Naast het onderhouden van uw tuin helpen we u graag bij het inrichten van een nieuwe tuin. De tuin moet een plek zijn waarin u heerlijk kunt ontspannen, waar uw kinderen of huisdieren vrij kunnen spelen en waar het leeft van vlinders en vogels. Om deze doelen te kunnen behalen moet er een balans gevonden worden tussen planten, struiken, bomen en natuurlijk een gazon! Daarbij wilt u wellicht het hele jaar door zoveel mogelijk bloeiende planten in uw tuin hebben. Het is immers geen gezicht als uw tuin er in de herfst of in het voorjaar volledig verdord bij ligt.

Door de ervaring die onze hoveniers hebben in het inrichten en onderhouden van tuinen, kunnen we u helpen bij het vinden van deze balans. Op basis van uw wensen zullen wij u een zo goed mogelijk voorstel doen voor uw nieuwe tuin!