24/7 bereikbaar

Uw tuin in uitstekende handen
Aanleg en onderhoud
Uitstekende service
Gunstige prijzen

Tuinonderhoud in Almere zorgt voor een mooie tuin!

tuinonderhoud AlmereEen tuin vormt een essentieel onderdeel van een woning, het is zeker in de zomer immers de plek om tot rust te komen en te genieten van het heerlijke weer. Helaas is het niet altijd even makkelijk om uw tuin op de juiste wijze te onderhouden. Naast de kennis die u nodig heeft over het snoeien van struiken en bomen, hebben huishoudens vaak niet de tijd om eens aan de slag te gaan in de tuin. Het wieden van onkruid behoort immers niet tot de meest geliefde werkzaamheden! Gelukkig kunt u voor het tuinonderhoud van uw tuin in Almere of omgeving terecht bij onze hoveniers. Door de ervaring die wij hebben in het onderhouden van tuinen, weet u zeker dat uw bomen en struiken op de juiste wijze gesnoeid worden, het gazon netjes gemaaid wordt, enzovoorts.

Werkzaamheden bij tuinonderhoud in Almere

Het tuinonderhoud wat wij in uw tuin kunnen uitvoeren loopt qua werkzaamheden sterk uiteen en is afhankelijk van uw wensen. Wilt u bijvoorbeeld het volledige tuinonderhoud aan ons overlaten of wilt u sommige klussen zelf doen? Het maaien van het gazon is bijvoorbeeld een eenvoudige en snel uitgevoerde klus, die u wellicht liever zelf doet.

Samen met onze hoveniers kunt u een duidelijke afspraak maken over het uitvoeren van de werkzaamheden. Zo kunnen onze hoveniers bijvoorbeeld het onkruid voor u verwijderen, kunnen wij uw bomen en planten snoeien, kan het mos uit uw gazon verwijderd worden, enzovoorts. Daarbij heeft u de keuze om het tuinonderhoud bijvoorbeeld wekelijks uit te laten voeren, of een keer per maand.