24/7 bereikbaar

Uw tuin in uitstekende handen
Aanleg en onderhoud
Uitstekende service
Gunstige prijzen

Nieuwe tuin aanleggen in Almere? Wij helpen u!

hovenier7Heeft u onlangs een nieuwe woning gekregen, of bent u niet langer tevreden met de huidige inrichting van uw tuin? Ons hoveniersbedrijf in Almere helpt u graag bij het aanleggen van een nieuwe tuin. Niet alleen moet uw tuin de plek zijn om tot rust te komen, ook moet het een plek vormen waar uw kinderen en/of huisdieren op een veilige manier kunnen spelen. Door planten en
struiken te combineren met een mooi gazon, kunt u in beide behoeften voorzien! Het is echter niet altijd even gemakkelijk om de juiste planten en struiken bij elkaar te vinden. U wilt immers zolang mogelijk kunnen genieten van bloeiende planten!

Onze hoveniers staat voor u klaar om hulp te bieden bij het aanleggen van een nieuwe tuin in Almere en omgeving. Door onze ervaring in het aanleggen van tuinen, vinden we samen met u de ideale mix van planten en struiken.

Een complete tuin aanleggen

Een complete tuin bestaat niet alleen uit een fraai gazon, wat planten en een combinatie van bomen en struiken. Ook wilt u wellicht ruimte hebben voor een terras of bijvoorbeeld voor de verlichting van uw tuin. Een hovenier uit ons hoveniersbedrijf in Almere houdt hier rekening mee bij het opstellen van een nieuwe inrichting voor uw tuin. Zo kunt u heerlijk op uw terras genieten van de bloeiende planten in uw tuin, de zon en uw kinderen die op het gazon spelen.

Wanneer de nieuwe inrichting is aangelegd, kunnen onze tuinmannen u helpen bij het onderhouden van uw nieuwe tuin.