24/7 bereikbaar

Uw tuin in uitstekende handen
Aanleg en onderhoud
Uitstekende service
Gunstige prijzen

Tuinmannen in Almere nodig? U vindt ze bij ons!

tuinmannen AlmereWanneer u een grote tuin heeft, naast bijvoorbeeld een drukke baan of een gezin, is het niet altijd mogelijk om bomen en struiken te snoeien of onkruid tijdig te verwijderen. Niet alleen wordt het aanzicht van uw tuin hierdoor steeds minder mooi, ook kan uw tuin overwoekerd raken met bepaalde vormen van onkruid. Neem bijvoorbeeld distels of paardenbloemen, die als paddenstoelen de grond uit komen, als u ze niet tijdig verwijdert. Om een dergelijke situatie te voorkomen en uw zorgen over het onderhouden van uw tuin uit handen te nemen, staan onze tuinmannen in Almere en omgeving voor u klaar om hulp te bieden. Onze tuinmannen beschikken over een ruime ervaring in het onderhouden van tuinen, zodat u zeker weet dat de werkzaamheden op een correcte wijze voor u worden uitgevoerd.

Tuinonderhoud door onze tuinmannen

Het onderhouden van uw tuin bevat verschillende werkzaamheden, die onze tuinmannen in Almere voor u zullen uitvoeren. Zo is enerzijds belangrijk dat uw huidige planten en struiken op de juiste hoogte blijven en vooral op de juiste manier gesnoeid worden en is het anderzijds van belang dat onkruid tijdig verwijderd wordt om erger te voorkomen. Wij komen eens per week of bijvoorbeeld per maand bij u langs om zowel te snoeien, als het nieuwe onkruid te verwijderen.

Zo ziet uw tuin er altijd op en top uit en kunt u genieten van de rust, die een nette tuin u hoort te bieden. U kunt vanzelfsprekend ook een deel van de werkzaamheden zelf uitvoeren, aangevuld met het werk van onze tuinmannen.